Feestelijke viering 40-jarig jubileum Wietse van der Velde

Op 17 maart was het veertig jaar geleden dat Wietse van der Velde tot priester werd gewijd. U wordt van harte uitgenodigd voor de viering van dit jubileum op zaterdag 6 april 2024. Om 14.00 uur is er een eucharistieviering in de parochiekerk van de H. Georgius, ’t Zand 13 te Amersfoort, waar Wietse in 1984 de priesterwijding ontving. 

Vanaf 16.00 uur is er tijdens een feestelijke receptie gelegenheid om hem te feliciteren en elkaar te ontmoeten in Zorgresidence het Seminarie, Muurhuizen 102 te Amersfoort op loopafstand van de kerk. In verband met de organisatie wordt het zeer op prijs gesteld dat u laat weten of u van deze uitnodiging gebruik zult maken. 

U kunt dat doen door een email te zenden naar: mjvanstokkum@gmail.com 
Marieke Ridder, secretaris van het Metropolitaan Kapittel van Utrecht

Fotografie: Dio van Maaren (2014) voor Oud-Katholieke Parochie Hilversum