PAROCHIEBRIEF 30-10-2021 NO. 2021.25 (48)

Van de pastoor 

Afgelopen week rolde het Parochieblad in uw digitale brievenbus. Naast de in principe twee maandelijkse parochiebrief, verschijnt het Parochieblad enkele malen per jaar rondom de grote feesten. De zeer lezenswaardige inhoud bestaat o.a. uit achtergrondinformatie, gedachten van parochianen over zeer diverse zaken, culturele beschouwingen etc. De onvermoeibare samensteller/redacteur van dit blad is Adrie Paasen. De technische kant van dit nummer werd nog verzorgd door Thomas van Es, die zeer binnenkort naar Jordanië hoopt vertrekken. Omdat u voor deze week genoeg leesstof vanuit de parochie krijgt aangereikt, zal ik mij in dit nummer van de Parochiebrief wat beperken. 

31 oktober: viering Allerheiligen met bezoek aartsbisschop 

Zondag 31 oktober vieren het hoogfeest van Allerheiligen met gedachtenis van alle overledenen. Het zal een bijzondere viering zijn omdat onze bisschop, mgr. Bernd Wallet, die dag naar Groningen komt. De aartsbisschop zal voorgaan in de eucharistieviering, terwijl ik als pastor van de parochie het onderdeel van de gedachtenis van de overledenen zal leiden. 

ga naar de parochiebrief