PAROCHIEBRIEF 18-12-2021 No. 2021.29. (52)

Van de pastoor –

Afgelopen week ontving u al een extra-parochiebrief met daarin enkele actuele berichten uit de parochie. Het is in de afgelopen tijd gewoonte geworden een parochiebrief te doen uitkomen voorafgaande aan een zondag waarop wij als Sint Martinusparochie samenkomen om eucharistie te vieren. Ook a.s. zondag – de vierde zondag van de Advent – mogen wij weer samenkomen. Deze keer is de parochiebrief wat minder uitgebreid dan u van mij gewoon bent. Volgende week voor Kerst komt er weer één en ook zal de komende week ons parochieblad met diverse verdiepende artikelen in uw digitale brievenbus rollen. Vandaar. 

Wat de komende dagen door de oprukkende omikron-variant van het coronavirus ons eventueel aan nieuwe maatregelen zal brengen is koffiedik kijken. Laten wij hopen dat onze Kerstviering door zal kunnen gaan en dat de mensen elkaar in deze tijd niet aan hun lot overlaten, maar zorgzaam naar elkaar omzien. 

Zondag 19 december vieren wij om 11.00 de eucharistie van de vierde zondag van de Advent

Op deze zondag staat in alle drie lezingenjaren van ons Kerkboek de aankondiging van de geboorte van Jezus – niet alleen zijn historische komst in de wereld, maar ook zijn komt hier en nu in ons leven – centraal. 

ga naar de parochiebrief