PAROCHIEBRIEF 24-12-2021 No 2021.30. (52)

Van de pastoor –

Hoe snel de situatie kan veranderen merkten we de vorige week. Terwijl ik er nog vanuit ging dat we op de vierde zondag van de Advent samen eucharistie zouden vieren en schreef dat ik hoopte dat onze Kerstviering op Tweede Kerstdag zouden kunnen doorgaan, veranderde de persconferentie van de regering afgelopen zaterdagavond alles. De oprukkende omikron-variant van het coronavirus bracht ons land weer in een lockdown. 

De eucharistieviering op zondag kon nog worden afgeblazen. Wel was ik die ochtend samen met Ab, Janneke en Ineke in de kerk om de kerststal op te zetten en om afspraken te maken over het openen en sluiten van de dagkapel tot in het nieuwe jaar. Het is heel mooi dat dit mogelijk is door de bereidwilligheid van een buurvrouw van Ineke en de zoon van Ab. 

ga naar de Parochiebrief